lichtrijke dressing voor landelijke woning

dressing Poperinge

Na een grondige verbouwing vijf jaar terug, was het voor dit jonge gezin uit Poperinge tijd voor een volgende stap in de afwerking van hun landelijke woning. We kregen de opdracht een dressing te bouwen voor het hele gezin, waar ook de kleren van de kinderen hun plekje konden krijgen.

Tegen de lange wand en onder de dakhelling maakten we twee ingemaakte kasten met eenvoudige, gelijnde deuren. Centraal in de ruimte plaatsten we een eiland met lades voor onderkleding en accessoires. De ideale plaats ook om was te plooien en te sorteren. Aan het uiteinde van het eiland kan je aan de gestoffeerde zitbank je schoenen passen. 

Het kleurpalet is sober en tijdloos. De hoge wandkasten, de muren en het plafond werden in eenzelfde kleur geschilderd. Het eiland en de linnenkast met kaderfronten en lichte eikafwerking zijn de pièces uniques in de ruimte. Door de meubeltrekkers, het deurbeslag en de stalen deur in boogvorm kozen we voor donker brons, wat mooi accordeert met de donkere eiken plankenvloer.

Vraag je online interieurgesprek aan.