The decorator's blog

by Simon De Backere

14-09-2019

We strijken neer in Kortrijk

Designregio Kortrijk stelt elke maand een toplocatie in centrum Kortrijk ter beschikking aan een regionaal bedrijf om er een presentatie op te zetten. Deze maand zijn wij te gast in de Kiosk op de Grote Markt met een misschien wat onverwachte visie op interieurontwerp.

Design wordt namelijk vaak gelinkt aan termen als strak, minimalistisch, koel, wit enz. Op onze manier willen we laten zien dat design geen stijl is, maar een methodiek. Interiordesign hoeft niet rechtlijnig noch monotoon te zijn. Een hedendaags interieur kan tijdloos zijn en tegelijk een tikkeltje eclectisch. We willen vooral een decoratief interieur presenteren waarin geleefd kan worden. Niet toevallig vormt dit steevast het uitgangspunt voor onze projecten. Wij maken sfeer om in te leven.

Met deze installatie treden we buiten de vertrouwde muren van onze showroom in Ieper. Het is de ideale gelegenheid om onze webshop www.decoratorsshop.be in de kijker te zetten. Wat we in Kortrijk laten zien, kan de passant meteen online bestellen. Zo koppelen we de fysieke installatie aan de virtuele winkel. En wie meer wil zien of uitleg wil over onze projecten, die nodigen we natuurlijk graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Ieper.

By Simon De Backere | 14-09-2019 | Categorie: Algemeen

Terug naar overzicht